Over ons

Who’s the boss? He’s the chef!

Jan Albert van Weerdhuizen is de drijvende kracht achter Tutta Italia. In de horeca heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend. Hij werkte in gerenommeerde restaurants en sterrenrestaurants, waar hij het vak leerde van toonaangevende chefs. Het gaf hem een stevige basis om te kunnen werken met de mooiste en beste producten, waarmee hij vervolgens zijn eigen creaties maakte. In die jaren maakte Jan Albert ook kennis met de Italiaanse keuken, waaraan hij inmiddels zijn hart heeft verpand. Als ondernemer richt hij zich nu op de mobiele catering, omdat de Italiaanse foodtruck Piaggio hem direct met de leukste klanten in contact brengt.

Jan Albert:

“Samen eten is intiem en gezellig en brengt mensen bij elkaar. Ik vind het geweldig om te zien dat mijn kookkunst mensen met elkaar verbindt: dat is voor mij de magie van koken.”

“Square box, roUnd pizza, triangle slices…. I am confused!”

Eerlijk, vers en vol van smaak

Onze chef Jan Albert heeft in zijn carrière veel ervaring opgedaan in de mooiste keukens, met de beste chefs. Daardoor ligt de lat bij Tutta Italia altijd hoog. Qua kooktechnieken vertrouwen wij volledig op ons vakmanschap en werken wij met de beste seizoensgebonden producten en materialen. Om de kwaliteit van onze ingrediënten te waarborgen, laten wij veel producten direct overkomen uit Italië. We werken alleen samen met ambachtelijke leveranciers die hetzelfde kwaliteitsniveau als wij hanteren vanuit de passie voor hun vak. Doordat wij die hoogwaardige kwaliteit combineren met een laagdrempelige aanwezigheid en een losse sfeer, brengen wij het echte Italië binnen handbereik.

Jan Albert:

“Bij Tutta Italia staat kwaliteit hoog in het vaandel, daarom werken we met eerlijke, dagverse en seizoensgebonden producten. Hierdoor komt hun volle smaak veel beter tot z’n recht!”